💢 همراهی هیات علمی دانشگاه با بازرسین معاونت بهداشت برای آموزش پیشگیری از کرونا به مردم و اصناف

🔹به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جمعی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا به صورت داوطلبانه با تیم های بازرسی معاونت بهداشت و اتاق اصناف همراه شدند تا در اماکن پرازدحام شهر فسا در زمینه پیشگیری از بیماری کرونا به مردم و اصناف آموزش دهند.

🔹مهندس سحر قنبری کارشناس بهداشت محیط در این خصوص گفت : با مشارکت بازرسین بهداشت محیط ، هیات علمی دانشگاه دانشگاه و اتاق اصناف 4 تیم 3 نفره تشکیل شد که این تیم ها ضمن بازرسی معمول از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، اماکن عمومی و پرازدحام شهر ، آموزش های لازم را به حاضرین در این محل ها ارائه کردند.

🔹وی افزود : در این بازرسی ها خانم ها دکتر کاظمی ، دکتر قاسمی ، دکتر نیکروز و مهندس غلامی از اعضای هیات علمی دانشگاه حضور داشتند.