به گزارش وب دا دكتربابک پزشكي معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا  در همايش پيشگيري از سرطان گفت : اضافه وزن ، كم تحركي ، آلودگي زيست محيطي و شيوه غلط زندگي باعث افزايش و گسترش سرطان شده است .

وی  افزود :  سرطان در حال حاضر سومين علت مرگ و مير در ايران شناخته شده است كه سالانه بيش از 70 هزار نفر در كشور به اين بيماري مبتلا مي شوند و انتظار مي رود بروز سرطان تا كمتر از 20 سال آينده تا 90% افزايش يابد .

دکترپزشکی  با اشاره به قابل پيشگيري بودن بيماري سرطان يادآور شد :  پيشگيري مهمترين و با صرفه ترين روش مقابله با سرطان به شمار مي رود .

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : بر اساس آمار با اصلاح شيوه هاي زندگي ، تغذيه صحيح ، فعاليت بدني و كنترل ساير بيماري هاي غير واگير از جمله ديابت و بيماري هاي قلبي و عروقي مي توان از 40% موارد ابتلاء به سرطان جلوگيري كرد .

وی اظهار داشت : در كشور ايران سرطان پوست شايع ترين سرطان مي باشد و در شهرستان فسا نيز سرطان پوست ، پستان و مثانه به ترتيب اولين تا سومين سرطان هاي شايع مي باشند .

گفتنی است همايش پيشگيري از سرطان با شركت كليه كارشناسان و كاردانان شهري و روستايي و مسئولين واحدهاي ستادي در تاريخ هاي 18 و 24 بهمن ماه در سالن اجتماعات معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار می شود .

در اين همايش عناوين تغذيه و سرطان ، سرطان پروستات ، سرطان پوست ، سرطان زنان و چشم اندازهاي پيشگيري از سرطان مورد بررسي قرار گرفت