كارگاه آموزشي ، عملياتي كمك هاي اوليه ، امداد و نجات و كاهش خطر بلاياي طبيعي جهت 75 نفر از كارشناسان و كاركنان بهداشتي و دانشگاه علوم پزشكي فسا به مدت 35 ساعت با همكاري هلال احمر شهرستان ،اورژانس 115 و آتش نشاني برگزار گرديد . شركت كنندگان در كارگاه آموزشي و مانور مربوطه روش هاي اصولي امداد و نجات و كمك هاي اوليه در بلاياي طبيعي فرا گرفتند . لازم به ذكر است كارشناسان بهداشت محيط ، بيماري ها ، بهداشت خانواده و بهداشت روان حضور فعال داشتند .

معاون بهداشتي دانشگاه گفت:

جهت بالا بردن سطح دانش كاركنان درزمينه امداد و نجات مساعدت هاي لازم به عمل خواهد آمد .

مهندس جوكاران كارشناس مسئول مديريت و كاهش خطر بلايا و فوريت هاي سلامت محيط نيز اشاره داشتند: انشاءاله بعد از اتمام اين دوره در سال 1392 به صورت تخصصي دوره هاي امداد و نجات مجدداً برگزار خواهد شد .

آقاي غلامپور مسئول هلال احمر گفت: كارشناسان حوزه معاونت بهداشتي به عنوان يك تيم امداد و نجات از اين تاريخ معرفي و در صورت نياز از خدمات اين افراد استفاده خواهد شد .

لازم به ذكر است بخش عملياتي مانور مربوطه ، در زير بارش باران انجام گرديد ./ك