دومين جلسه هفته سلامت 22/12/91

جلسه رأس ساعت 8:30 صبح در سالن اجتماعات مركز بهداشت برگزار گرديد .

v      ابتدا ، آقاي دكتر پزشكي در رابطه با شعار امسال سخناني ايراد نمودند . ايشان گفتند كه فشار خون به نام بيماري خاموش نامگذاري شده است و افراد مبتلا بعضاً‌از بيماري بي اطلاع مي باشند ، بايستي فرصت را غنيمت شمرده و در اين خصوص برنامه هايي ارائه تا قدم مؤثري در اين خصوص برداشته شود .

v      خانم دكتر عليزاده از برنامه هاي ارائه شده در جلسه قبل صحبت نمودند ، ايشان گفتند مي بايستي طرح غربالگري فشار خون از كليه كاركنان دانشگاه و كارخانجات به عمل آيد و در صورت امكان در طول سال به كليه كاركنان ادارات تعميم داده شود و از طريق صدا و سيما به عموم مردم در خصوص فشار خون بالا آموزش داده شود .

v      نواختن زنگ سلامت ، برنامه پياده روي ، كوهنوردي و توزيع تراكت ، پمفلت و پارچه نويسي ، زدن كمپ و صحبت در مصلي ، برگزاري مسابقه نقاشي ، نمايشگاه تغذيه ، گرفتن فشار خون كارگران شهرداري از ديگر برنامه هاي ارائه شده در هفته سلامت مي باشد .

v      مسئول اداره سلامت و جوانان گفت : پيشنهاد نمودند تبليغات در سطح شهر افزايش داده شود . همچنين تكميل جاده سلامت از ديگر پيشنهادات ايشان مي باشد .

v      نماينده شهردار گفت : ما آمادگي داريم جهت تبليغات از بيبلبورد و پارچه نويسي مساعدت به عمل آوريم . نصب برگ تبليغاتي A3 پشت وسايط نقليه عمومي و اتوبوس ها و تاكسي ها در هفته سلامت . هماهنگي جهت تبليغات و هماهنگي با شوراي فرهنگي به عهده آقاي مهدوي گذاشته شد .

v      آقاي مهدوي مسئول روابط عمومي گفتند گزارشات هفته سلامت در لينك جدا در رابطه با اين هفته ارائه خواهد شد . از ديگر نشريات در سطح شهر مثل خبر جنوب ، آدينه و ... در اين هفته استفاده خواهد شد . ايشان پيشنهاد كردند گلباران قطعه شهداء در روز پنجشنبه و همزمان با گرفتن فشار خون در همان روز انجام گيرد .

v      دكتر شكوهي مسئول بيمارستان گفتند : مزيت پيشگيري بر درمان بر هيچكس پوشيده نيست  ، ايشان پيشنهاد نمودند مي توان تبليغات را در سطح معابر عمومي ، بيمارستان و بازار انجام داد .

v      دكتر محبي گفتند : بروشور تداخلات دارويي شايع داروهاي فشارخون و توصيه هاي دارويي داروهاي فشار خون تهيه و در سطح مدارس توزيع خواهد شد . جهت آشنايي مردم با دستگاه هاي فشار خون ، فشار خون و بارداري از ديگر پمفلت هايي است كه در هفته سلامت تهيه خواهد شد .

v      خانم ليموئي مسئول آموزش سلامت گفتند : بايستي در رابطه با اجتناب از دخانيات ، سوء مصرف مواد ، پزشك خانواده و فشار خون برنامه هايي انجام گيرد ، در اين خصوص مهندس شاهسوني گفتند تراكت دخانيات و فيلم كوتاه ديو سياه نيكوتين در دست تهيه مي باشد كه انشاءاله در هفته سلامت به اتمام برسد .

خانم راستباف گفتند : اصلاح شيوه زندگي از اقدامات درمان فشارخون بالا مي باشد . ترك دخانيات ، افزايش تحرك ، كاهش استرس ها ، تغذيه مناسب و ... از فعاليت هايي است كه مي توان در اين مقوله در نظر گرفت . ايشان پيشنهاد نمودند جاده اي تحت عنوان جاده سلامتي و پارك ويژه بانوان در نظر گرفته شود ./ك