به گزارش وب دا در این مراسم که همزمان با هفته سلامت با حضور هیات رییسه و جمعی از مدیران دانشگاه برگزار شد ، دکترعلیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن افتتاح و بازدید از ساختمان ، زحمات و تلاشهای صورت گرفته در احداث ساختمان جدید شرکت تعاونی را شایسته تقدیر دانستند.

دکتر حبیب اله ذاکری معاون توسعه ، مدیریت و منابع دانشگاه بیان کرد: ساختمان شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه با مساحت 400 مترمربع  با یربنای 350 مترمربع و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و صد و پنجاه میلیون ریال به بهره برداری رسید .

دکتر ذاکری افزود :اعتبار پروژه  از محل اعتبارات رفاهی دانشگاه تامین شده است .

مهندس سیدحسن خادمی مدیر خدمات پشتیبانی دانشگاه  نیز ضمن بیان گزارشی از تعداد اعضاء و نحوه احداث ساختمان جدید ، بیان داشت : این شرکت تعاونی مجهز به بالابر 500 کیلیویی ، سردخانه زیر صفر درجه با گنجایش 2500 کیلو و سردخانه بالای صفر درجه با گنجایش 2500 کیلو می باشد .