شعار روز جهاني بهداشت حرفه اي2013(1392)

بر اساس اعلام سازمان بین المللی کار شعار روز جهانی ایمنی وبهداشت حرفه ای در سال ۲۰۱۳ میلادی مصادف با28 اوریل 2013( 8 اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۲)

" پیشگیری از بیماریهای شغلی "
"
The Prevention of Occupational Diseases "

مهندس بهزادي كارشناس بهداشت حرفه اي گفت:علت عمده مرگ ومیر های مرتبط با کار در سرتاسر جهان بیماریهای شغلی هستند. بر اساس برآورد سازمان بین المللی کار از 2.34 میلیون تلفات شغلی در هر سال تنها 321000 آن مربوط به حوادث شغلی است .2.02 میلیون مرگ باقیمانده به علت انواع مختلفی از بیماریها ی مرتبط با کار رخمی دهد .که روزانه به طور متوسط بیش از 5500 مرگ در دنیا به علت بیماریهای شغلی اتفاق می افتد .

ايشان در ادامه گفتند:اقدامات پیشگیرانه از بروز بیماریهای شغلی در محیط های کار ناکافی است واین مسئله اثرات منفی عمیقی نه تنها بر کارگران وخانواده های آنها بلکه بر کل جامعه به علت تحمیل هزینه های هنگفتی که در تولید واز بین رفتن بهره وری ایجاد می کند ، وارد می سازد . به اعتقاد سازمان بین المللی کار همه کشور ها می توانند گامهای موثر ومشخصی برای کاهش میزان بیماریها شغلی با اجرای برنامه های پیشگیرانه ایمنی وبهداشت ومحیط زیست بردارند.