به مناسبت یکمین سال اجرای طرح پزشک خانواده شهری در استان فارس، مراسم تقدیر از پزشکان، برگزیدگان و دست اندرکاران برتر طرح پزشک خانواده شهری به همت دانشگاه های علوم پزشکی شیراز، فسا و جهرم برگزار گردید.

دکتر ایمانیه طی سخنانی از حضور و شرکت بیش از 95 درصد مردم استان فارس در طرح پزشک خانواده شهری خبر داد و بیان داشت امروز که در سالروز یکمین سال اجرای این طرح در استان فارس می باشیم به مراتب میتوان اعلام کرد که تلاش، همت،همدلی و وحدت  مسئولین و کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی شیراز،فسا و جهرم و همچنین سازمانهای بیمه گر استان فارس و همکاری بین بخشی با استانداری و فرمانداران شهرستانها سبب شد که استان فارس همچنان پیشتاز اجرای طرح پزشک خانواده در کشور باشد.

وی با بیان اینکه این طرح در استان فارس در سطح یک بسیار موفق عمل کرده اظهار داشت هدف از اجرای آن تغییر رویه نظام سلامت به سلامت محوری بجای درمان محوری است.

وی با بیان اینکه در سطح 2 و 3 برخی مشکلات وجود دارد و نیازمند اصلاح برخی قوانین و بخشنامه های کشوری دارد بیان داشت که تمامی مراکز آزمایشگاهی،رادیولوژی و سونوگرافی و... بخش دولتی استان فارس در برنامه پزشک خانواده حضور و مشارکت جدی دارند و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد متخصصان و مراکز خصوصی نیز جذب این طرح شده و در خدمت رسانی به سلامت مردم مشارکت داشته باشند.

دکتر علیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن اعلام اجرای موفق طرح پزشک خانواده در شهرستان فسا در تمامی سطوح بیان کرد در دانشگاه علوم پزشکی فسا صد در صد پزشکان عمومی و متخصصین ما در این طرح شرکت کردند و این طرح با موفقیت در شهرستان فسا در حال اجراست و   از بين دانشگاه هاي مجري طرح پزشك خانواده عملكرد دانشگاه علوم پزشكي فسا از رتبه خوبي برخوردار بوده و رضايت مندي مسئولين وزارت بهداشت را فراهم نموده است.

دکتر مغیثی معاون ستاد کشوری برنامه پزشک خانواده ومدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت ضمن ابراز رضایت از روند اجرایطرح پزشک خانواده در شهرستان فسا و تشکر از دست اندرکاران این طرح، فرهنگ سازی واطلاع رسانی به مردم را مهمترین اصل در اجرای طرح پزشک خانواده دانست و هدف از این طرح را سلامت محور بودن علاوه بر درمان محوری دانست.

شایان ذکر است دکتر فیروزآبادی معاون سیاسی امنیتی استانداری فارس و دکتر مغیثی معاون ستاد اجرایی کشوری طرح پزشک خانواده در وزارت بهداشت، رؤسا و هیئت رییسه دانشگاه های علوم پزشکی شیراز،فسا و جهرم در این مراسم حضور داشتند.

لیست برگزیدگان طرح پزشک خانواده شهری در حوزه دانشگاه علوم پزشکی و شهرستان فسا

(بخش دولتی و خصوصی)