مناسبي است تا ضمن آشنايي بيشتر با سيره زندگي و فضائل و مناقب اين بزرگواران، مسئولان امر و سازمان‌هاي ذي‌ربط با انجام برنامه‌هاي فرهنگي و اجتماعي، متناسب با شرايط و وضعيت امروز جامعه، دهه كرامت كه همزمان با روز اول ماه ذيقعده، سالروز ولادت خجسته حضرت فاطمه معصومه(س) آغاز و به زادروز فرخنده برادر گرامي ايشان حضرت علي‌ابن موسي‌الرضا(ع) ختم مي‌شود، فرصت فضاي شادي را براي مردم فراهم كنند.

حضرت فاطمه معصومه(س) براساس روايات و احاديث از چنان مقام و منزلتي برخوردار است كه حضرت امام رضا(ع) برادر ارجمندشان مي‌فرمايند: هركس حضرت معصومه را در قم زيارت كند، همانند كسي است كه مرا زيارت كرده باشد.
در روايات ديگري نقل شده است كه ائمه معصومه از قم به عنوان مكاني مقدس ياد كرده‌اند كه شأنيت آن به واسطه وجود مبارك حضرت فاطمه معصومه(س) است.
دهه كرامت همان‌گونه كه بيان شد، به سالروز ولادت ثامن‌الائمه، حضرت امام رضا(ع) منتهي مي‌شود كه نور ديده و آرام جان شيفتگان ولايت و جويندگان راه هدايت است.
امام رضا(ع) گوهري تابناك در زمين و ستاره‌اي درخشان در آسمان امامت است كه مضجع شريفشان زيارتگاه ميليون‌ها نفر از مسلمانان جهان و به‌خصوص شيعيان است.
همزماني دهه كرامت با آغاز سال تحصيلي و گشايش مدارس و دانشگاه‌ها، بهترين فرصت است تا فضاي اين اماكن به عطر دوستي و محبت به كريمه اهل بيت و برادر بزرگوارشان حضرت امام رضا(ع) آ‎غشته شود.