آقاي دكتر پزشكي معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشكي فسا  در جمع كارشناسان ستادي  كفت:با توجه به بروز تعداد 190 نفر مورد بيماري وباي تائيد شده در كشور و احتمال گسترش آن در ساير نقاط در جمع كارشناسان ستادي  كفت:

بيماري وبا از بيماري هاي واگيردار و عفوني كه توسط باكتري ويبروكلرا در انسان ايجاد ادسهال مي كند و از طريق آب آلوده ، مدفوع و فاضلاب قابل انتقال مي باشد .

از ويژگي هاي اين بيماري شروع اسهال آبكي شديد ، بدون درد و همراه با تهوع و استفراغ همراه با عطش و تشنگي فراوان و نبض ضعيف مي باشد .

ايشان در ادامه اشاره داشتند:راه هاي پيشگيري :

-        رعايت بهداشت  فردي و شستشوي دستها و استفاده از آب آشاميدني كاملاً سالم و مطمئن ، شستشو و ضدعفوني سبزي و ميوه جات با محلول پركلرين ، خودداري از مصرف سالاد در رستوران ها ، اغذيه فروشي ها و ساير غذاهايي كه احتمال آلودگي دارد .

-        گفتني است در صورت بروز موارد مشكوك به بيماري وبا و موارد اسهال هاي شديد حتماً‌ به بيمارستان مراجعه از نظر بيماري وبا نيز آزمايش گردد ./ك