در این مراسم که امام جمعه شهرستان حاج آقا دکتر طهماسبی ، آقای رنجبر معاون فرماندار ، هیات رییسه و جمع کثیری از خیرین و معتمدین محلی شهرستان فسا حضور داشتند ، اهم فعالیت های مجمع خیرین سلامت شهرستان فسا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .

مهندس اسماعیل غنیان معاون اداری – مالی مجمع خیرین سلامت کشور ضمن تشکر از حضور خیرین شهرستان در این نشست ، بیان داشت : مجمع خیرین سلامت کشور دارای 136 شعبه و 25 هزار خیر و عضو مجمع خیرین سلامت و بیشتر از 5 هزار نفر بعنوان عضو هیات مدیره می باشد .

وی ضمن اشاره به دیدار مجمع خیرین سلامت با مقام معظم رهبری تصریح کرد که مقام معظم رهبری خطاب به خیرین سلامت فرمودند : که این جوشش مبارک از شیراز شروع شده و چون بصورت مردمی اداره می گردد منشاء خیر و برکات بسیار زیادی بوده و هست .

معاون اداری – مالی مجمع خیرین سلامت کشور ضمن اشاره به تاکید نکته ای از مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت مسئله سلامت ، افزود : مجمع خیرین تکلیف و وظیفه دارد که در بخش سلامت خدمات رسانی به مردم را ارتقاء بخشد .

دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن بیان اینکه طبق فرمایش حضرت امام علی (ع) خدمت به مردم نیازمند و مستمند یک فرصت مغتنم می باشد ، بیان داشت : مسئله ساماندهی خدمات مجمع خیرین سلامت فسا از دغدغه های اصلی مسوولین دانشگاه می باشد .

حجت الاسلام و المسلمین دکتر طهماسبی امام جمعه شهرستان فسا در این نشست بیان داشت : پزشکی ، سلامت و تامین خدمات سلامت باید دغدغه همه مردم و مومنین باشد .

وی همچنین با اشاره به بحث اقوام گذشته و نسل های قبل که اهتمام ویژه به تامین سلامت داشته و دراین راستا موقوفات بسیار زیادی را جهت درمانگاه ها و مراکز بهداشتی وقف می کردند ، تصریح کرد : انشاء الله با وجود مجمع خیرین سلامت باید به جایی برسیم که طبق فرمایش مقام معظم رهبری بیمار جز رنج مریض داری رنج دیگری نداشته باشد .

امام جمعه شهرستان فسا با اشاره به اعتقادات مردم و مصرف وجوهاتی همچون زکات گفت : یکی از مصارف زکات می تواند در جهت تامین سلامت مردم باشد .

در پایان انتخابات هیات مدیره مجمع خیرین سلامت شهرستان برگزار گردید و افراد ذیل بعنوان عضو هیات مدیره انتخاب شدند :

1-مجتبی ذوالقدر

2- حمید پاک آیین