به گزارش وب دا در این نشست که اعضای هیات مدیره مجمع خیرین سلامت شهرستان فسا حضور داشتند ، دکتر علیرضا عسکری ریاست دانشگاه ضمن بیان اینکه رسالت مجمع خیرین ، تامین سلامت جامعه می باشد ، گفت : این رسالت مورد تاکید و تایید مقام معظم رهبری بوده و هست .

وی همچنین ضمن ابراز خشنودی از برگزاری نشست هفته قبل هیات امناء خیرین سلامت شهرستان فسا و انتخاب هیات مدیره ، این اقدام را گامی بزرگ در ساماندهی فعالیت های خیرین سلامت در شهرستان فسا بیان  نمودند .

در ادامه جلسه اعضای هیات مدیره مجمع خیرین سلامت ضمن بیان دیدگاه های خود از عزم جدی خود برای انجام امور خیریه خبر دادند .

در پایان مسوولیت افراد ذیل  در هیات مدیره مشخص گردید :

آقای ابوالقاسم آوند – رییس هیات مدیره

آقای محمدجواد جوهری – نایب رییس هیات مدیره

دکتروحید رهنورد – خزانه دار

آقای عبدالحمید پاک آیین – مدیرعامل و نماینده مجمع خیرین

گفتنی است آقای مجتبی ذوالقدر ضمن بیان گزارشی از فعالیتهای مجمع در آینده نزدیک و برگزاری جشن گلریزان ،جزییات اساسنامه مجمع خیرین سلامت را به اعضاء ارایه نمودند .