مهندس عبداله ریيسي كارشناس مسئول مبارزه با بيماريهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت : به مناسبت روز جهاني قلب برنامه پياده روي بزرگ خانواده از میدان مصلي به سمت پارك آزادي شهر فسا برگزار شد .

مهندس رییسی افزود : این برنامه به منظور فرهنگ سازي و با شعار "همواره در جاده قلب سالم حركت كنيد " برگزار که با استقبال بي نظير مردم بالغ بر 1500 نفر همراه بود.

وی افزود: توزیع بروشورهای آموزشی و سلامت ، سخنرانی در خصوص روز جهانی قلب و اهداء جوایز به 40 نفراز شركت كنندگان به قيد قرعه از جمله برنامه های پایانی مراسم بود.

مسئول مبارزه با بيماريهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت : برنامه های مشابهي در روستاهاي علي آباد و خيرآباد جنگل از توابع شهرستان فسا با حضور 260 نفر از اهالي دو روستا و اهداء جوايز برگزار شد .