پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

 مهندس جانی زاده کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی گفت:همزمان با فرا رسيدن ايام محرم و صفر حجم استفاده ازظروف سفيد رنگ فوم و ظروف يکبار مصرف جهت توزيع غذا و نوشيدني هاي گرم در هيئتها و تکاياي کشور افزايش چشمگيري پيدا مي کند

 جانی زاده در ادامه اشاره داشت:اغلب ظروف يکبار مصرف موجود در بازار از پي وي سي ها، پلي اتيلن ها و ترکيبات نفتي ساخته مي شوند که منشا شيميايي داشته و معمولا براي سرو مواد غذايي و نوشيدني هاي سرد مناسبند اين ظروف در عين حال که به لحاظ استفاده غير مشترك از انتقال بيماري هاي ويروسي و ميکروبي جلوگيري مي کنند، مواد سمي و خطرناک تري را وارد نوشيدني و غذا مي کنند که در بدن به راديکال آزاد تبديل شده و به كليه و كبد آسيب مي رساند و در دراز مدت مي توانند هر نوع سرطاني را نه تنها در دستگاه گوارش که در ساير اعضاي بدن نيز ايجاد کنند.

 همچنین ایشان توصیه نمود: براي توزيع نوشيدني هاي داغ بهتر است از ظروف کاغذي که لايه داخلي آنها سفيد رنگ است، استفاده شود.بهترين ظروف يکبار مصرف، ظروفي هستند که از مواد سلولزي که ريشه گياهي دارند،
ساخته شده باشد.
 این کارشناس در پایان اشاره داشتندبه منظور حفظ سلامتي و پيشگيري از بيماري به مسئولان تکايا و هيئتهاي عزاداري توصيه مي کنيم که به جاي ظروف يکبار مصرف پلاستيکي از ظروف آلومينيومي يکبار مصرف غير رنگي، ظروف کاغذي بدون لايه رنگي و ظروف يکبار مصرف گياهي تخريب پذير براي توزيع غذا ، حلوا و آش  استفاده کنند.