در ابتدای همایش  آقای دکتر بابک پزشکی معاون بهداشتی دانشگاه، پیشگیری و کنترل دیابت را از اهداف مهم این همایش ذکر کرد. وی ضمن ارائه آمار و روند فزاینده این بیماری تصریح کرد: افزایش شهر نشینی، بی تحرکی و ورزش نکردن، مصرف غذاهای پرچرب و پروتئین دار که به افزایش وزن منجر می شود و همچنین وجود احتمالی یک عامل ژنتیکی را از جمله عوامل شیوع بالای دیابت بر شمرد وی افزود اکنون بسیاری از بیماران مبتلا به دیابت از بیماری خود  اطلاعی ندارند و لازم است در این زمینه آموزشهای لازم به جامعه داده شود پزشکی در ادامه اشاره داشت:با اجرای برنامه غربالگری افراد بالای 30 سال، افراد در معرض خطر و بیماران جدید شناسایی خواهند شد.

دراین همایش بیش از 200 نفر از پرسنل معاونت بهداشتی  شرکت داشتند.این همایش با حضور جناب آقای دکتر ولی زاده فوق تخصص قلب و عروق،خانم دکتر توحیدی فوق تخصص غدد و متابولیک و خانم دکتر همایلی متخصص تغذیه برگزار گردید  این متخصصین درمورد پیشگیری ازدیابت و بیماری های قلبی عروقی،انواع دیابت و روش های کنترل آنها، دیابت و  اصول صحیح تغذیه ایراد سخنرانی نمودند.

آقای مهندس رئیسی مسئول واحد مبارزه با بیماری ها اهداف روز جهانی دیابت و هفته ملی دیابت را تشریح و برضرورت آموزش و اطلاع رسانی وسیع در سطح جامعه تاکید کرد. ایشان از برگزاری همایش دیگری در تاریخ 27/8/92  ساعت 8 صبح در محل سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد و از گروه های مختلف جامعه بویژه بیماران و خانواده آنها، رابطین بهداشتی ، کارمندان ادارات و سایر علاقه مندان دعوت کرد تا در این همایش شرکت نمایند.