به مناسبت هفته اطلاع رسانی بیماری ایدز همایش پیشگیری ازاین بیماری با شرکت بیش از 300نفر از پرسنل ادارات مختلف و رابطین و پرسنل مراکز بهداشتی درمانی مراکز شهری و روستائی و همچنین خانه های بهداشت در تاریخ 12/9/92 در سالن ارشاد اسلامی برگزار شد.در ابتدا آقای دکتر عسکری ریاست دانشگاه در مورد اهمیت بیماری ایدز و لزوم آموزش  به نوجوانان و جوانان و همچنین استفاده از ماهواره و شبکه های اجتماعی وبرداشتن محدودیتهای ناشی از این بیماری سخنرانی کردند. در ادامه خانم دکتر هدایتی مطالب مفیدی در خصوص داروهای روانگردان و تاثیر انها بر رفتارهای مصرف کنندگان بیان نمودند.

آقای مهندس رئیسی مسئول واحد مبارزه با بیماریها اهداف روز جهانی ایدز و هفته اطلاع رسانی ایدز را با عنوان شعار روز جهانی تشریح و بر ضرورت آموزش و اطلاع رسانی وسیع در سطح جامعه و معرفی مرکز مشاوره بیمایهای رفتاری تاکید کردند.

در این راستا  همایش دیگری در منطقه شیبکوه با حضور بخشدار محترم و مسئولین ادارات منطقه و لزوم اجرای برنامه های هفته جهانی ایدز برگزار شد.