به گزارش وب دا ؛ در این نشست دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی بیان داشت: کمبود پزشک یک مشکل عمومی در سراسر کشور است .

وی در خصوص حل مشکل کمبود پزشک در مراکز روستایی و شهری فسا قول داد و تصریح کرد : نیاز به زمان، تغییر سیاستها ، بومی گزینی و با استقلال دادن در جذب دانش آموختگان پزشکی عمومی کمک می کند تا کمبود پزشک خود را از طریق آموزش و تربیت دانشجویان پزشکی عمومی بومی و با در نظر گرفتن سهمیه ای مازاد برای نیروهای بومی طی یک فرایند مشخص طی چند سال مشکل کمبود پزشکشان برطرف نمایند .

اجرای  طرح پزشک خانواده در شهرستان فسا از بقیه شهرستانهای استان فارس جلوتر است .

دکتر هاشمی در خصوص طرح پزشک خانواده گفت: بنای وزارت بهداشت این است که در سال آینده طرح پزشک خانواده به صورت جامع تر اجرا شود .

وزیر بهداشت ، درمان وآموزش پزشکی افزود: طرح پزشک خانواده هنوز درمراحل مقدماتی است و کامل نیست بنابراین نواقصی دارد که مورد اعتراض بعضی ازخدمت گیرندگان هست که حق هم دارند.

وی بیان کرد: سال آینده شرایط بهتر خواهد بود بخصوص برای مناطق روستایی وهم در ارجاع بیماران به بیمارستانها در شیراز وشهرستانها وبخشهای تابعه آن اوضاع تغییر می کند.

وزیر بهداشت تصریح کرد : به نظر می رسد اجرای  طرح پزشک خانواده در شهرستان فسا از بقیه شهرستانهای استان جلوتر است واین نشان می دهد که سرمایه گذاری روی این دانشگاه سودمند است.

وی ادامه داد: درحال حاضر طرح پزشک خانواده به صورت جدی در دواستان فارس و مازنداران در حال اجراست.

وزیر خواستار تسریع در ساخت بیمارستان جدید فسا شد.

دکتر هاشمی افزود: کار مهمی که بایستی در زمینه درمان این شهرستان انجام شد این است که درساخت بیمارستان جدید این شهرستان تسریع شود که این امر با همکاری جناب آقای دکتردوگانی نماینده محترم مردم فسا در مجلس امکان پذیر خواهد بود.

دکتردوگانی خواستار جذب اعتبار جهت تکمیل مراکز درمان بستر ده تختخوابی بخشهای فسا شد.

دکتر دوگانی نماینده مردم شهرستان فسا در مجلس شورای اسلامی پیگیری جذب اعتبار جهت تکمیل مراکز درمان بستر ده تختخوابی بخشهای فسا ، کمبود نیرو و تصویب چارت تشکیلاتی واحدهای جدید ، کمبود پزشک در مراکز روستایی و ارتقای تجهیزات و امکانات درمانی شهرستان با توجه به اینکه در مسیر ترانزیت قرار دارد را خواستار شد.

درخواست های شفاف رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا از وزیر بهداشت

دکترعلیرضا عسکری تامین اعتبار برای تکمیل تجهیزات جراحی قلب باز ، کسب مجوزهای استخدامی با توجه به چارت تشکیلاتی جدید بیمارستانهای حضرت ولیعصر(عج) و دکتر شریعتی ، تامین اعتبار برای تجهیز آزمایشگاههای تخصصی دانشگاه ، تامین اعتبار برای تکمیل پردیس ورزشی دانشگاه ، پیشنهاد در نظر گرفتن 20درصد از فارغ التحصیلان پزشکی دانشگاه جهت رفع کمبود پزشک در مناطق روستایی ، کمک در جهت راه اندازی رشته های تحصیلات تکمیلی از قبیل بیوشیمی ، بیوتکنولوژی و غیره  را بعنوان برخی از مطالبات دانشگاه ذکر نمود.