برنامه های هفته سلامت شهرستان فسا اعلام شد .

به گزارش وب دا ؛ دکتر بابک پزشکی معاون بهداشت و رییس ستاد برگزاری هفته سلامت شهرستان فسا با اشاره به شعار یک عمر سلامت با خودمراقبتی اهم برنامه های هفته سلامت را برشمرد و گفت : نواختن نمادین زنگ سلامت در در دبیرستان ارغوانی با حضور مسئولين و مقامات بلند پايه شهرستان از برنامه های اولین روز از هفته سلامت می باشد .

دکتر بابک پزشکی افزود : توزیع پوستر و جزوات آموزشی ، توزیع پوستر رهبری و ریاست جمهوری ارسالی از وزارتخانه ، توزیع پوستر سؤال سلامت رئیس جمهور ، ارسال پیامک به عموم مردم شهرستان در رابطه با هفته سلامتوافتتاح 2 ایستگاه سلامت و ایستگاه ایمنی ، کلنگ زنی مرکز بهداشتی درمانی کوشکقاضی و افتتاح مرکزMMT ، سخنرانی و توزیع جزوات به عموم مردم ، بازدید دانشجویان از مراکز بهداشتی درمانی به منظور آشنایی دانشجویان با فعالیت های بهداشتی از جمله برنامه های روزهای آغازین هفته سلامت می باشد.

رییس ستاد برگزاری هفته سلامت شهرستان فسا  تصریح کرد : گلباران قبور مطهر شهداء در روز پنج شنبه چهارم اردیبهشت ، سخنرانی ائمه جمعه فسا ، ششده ، نوبندگان ، زاهدشهر و میانشهر به مناسبت هفته سلامت در خطبه های نماز جمعه ، برپایی ایستگاه سلامت در مصلی نماز جمعه ، پیاده روی عمومی خانواده ،عیادت از بیماران ، اهداء خون ، برپایی جشنواره تغذیه سالم در مدرسه استثنایی و برگزاری همایش با مسئولین ادارات در رابطه با مدیریت خود  از دیگر برنامه های اجرایی در شهرستان فسا می باشد.

دکتر بابک پزشکی افزود : در این هفته شاهد افتتاح پروژه های بهداشتی – درمانی در سطح شهرستان خواهیم بود .