به گزارش وب دا ؛ طی مراسمی که با حضور نماینده مردم شهرستان در مجلس ، معاون استاندار و فرماندار ویژه ، امام جمعه ، فرماندهی تیپ انصار الحجه(عج) ، روسای ادارات ، هیات رییسه ، مدیران و کارکنان دانشگاه در بیمارستان دکتر شریعتی برگزار گردید ، کلنگ احداث اولین و بزرگترین مرکز دیالیز شرق فارس توسط خیرین سلامت به زمین زده شد.

در این مراسم دکترعلیرضا عسکری ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا در خصوص تکریم و تشویق خیرین و حفظ جایگاه ایشان در جهت اقدام به این امر خداپسندانه تاکید ویژه نمودند.

دکترعسکری مشکلات بیماران دیالیزی را آنقدر بزرگ و طاقت فرسا توصیف نمودند که چنین اقداماتی موجب برخورداری از رحمت الهی و برکت در زندگی کسانی می شود که برای رفع این مشکلات قدم برمی دارند.

حجت الاسلام والمسلمین دکترطهماسبی امام جمعه شهرستان فسا بیان داشت : توفیق خدمت به بیماران نیازمند و احداث مجموعه های درمانی از نعمات بزرگ خداوندی است که باید این اقدام ارزشمند خیرین ارج نهاده شود.

در ادامه حاج آقا پاک آیین مدیر عامل مجمع خیرین سلامت شهرستان فسا نیز گزارشی از فعالیت های انجام گرفته توسط خیرین سلامت ارایه نمودند.

گفتنی است این مرکز در فضایی به متراژ 1400 مترمربع و با هزینه پانزده میلیارد ریال توسط آقایان حاج اکبر محبی نژاد و امیررضا دری از خیرین سلامت شهرستان در بیمارستان دکترشریعتی احداث خواهد شد.