در اولین روز از هفته سلامت با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی، ریاست اداره آموزش و پرورش ، معاونین بهداشت و فرهنگی و دانشجویی و سایر مسئولان شهرستان و دانشگاه ، زنگ سلامت در مدرسه راهنمایی  دخترانه شهدای مکه از مدارس مروج سلامت شهرستان فسا  نواخته شد  .

در این مراسم دکترمجتبی فرجام  معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا بیان داشت : در هفته سلامت که با پیام عدالت در سلامت آغاز شده است ، دانش آموزان می بایست سفیران سلامت برای خانواده ها باشند.

وی گفت : با ایجاد شبکه های بهداشتی در گذشته بیماریهای عفونی و واگیر کنترل گردید ولی بیماریهای غیر واگیر در حال افزایش می باشد.

دکترفرجام با اشاره به اینکه پیشگیری از درمان بهتر است  افزود : یکی از راههای پیشگیری   بهبود تغذیه است .
معاون بهداشت با اشاره به اینکه موفقیت های خوبی در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر داشته ایم گفت : اما زندگی بدون تحرک ، غذای نامناسب ، تغییر فرهنگی به سمت زندگی غربی ، چاقی موجب افزایش بیماریهای غیرواگیر همچون  سرطان ، بیماریهای  قلبی و عروقی و ...  گردیده است .

در ادامه آقای امین نژاد رییس آموزش و پرورش شهرستان فسا در خصوص لزوم تغذیه سالم و همکاری های گسترده تر و بهتر با بهداشت مطالبی بیان نمودند.

در حاشیه این مراسم   برنامه هایی چون سرود ، جشنواره غذای سالم ، مسابقه نقاشی و توزیع پمفلت و بروشور نیز اجرا گردید .