این سمینار آموزشی با حضور پرسنل شاغل در مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی ، پایگاه های بهداشتی و خانه های بهداشت در سالن بعثت دانشگاه برگزار شد . در ابتدای این جلسه ، دکتر پزشکی معاونت بهداشتی دانشگاه در مورد اهمیت عفونت های حاد تنفسی و خطر بازپدیدی و نوپدیدی بیماری ها و لزوم آموزش و اطلاع رسانی در تمام سطوح و برنامه های مراقبت بیماری ، آموزش های  لازم را به فراگیران ارائه نمودند.

در ادامه آقای رئیسی مسئول واحد مبارزه با بیماری ها ، در مورد  این بیماری ، راه های انتقال و روش های پیشگیری از ابتلا ،آموزشهای لازم را ارائه نمودند و ایشان توضیح دادند که ویروس جدید، شدیداً بیماری زا می باشد و برای اولین بار ظرف دوسال گذشته  با بروز نزدیک به 700 مورد بیماری و بیش از 200 مورد مرگ ،در کشورهای خاورمیانه دیده شده است و  از آنجایی که احتمال انتقال این بیماری در طی ایام حج وجود دارد بر راه های انتقال ، علائم بیماری ، پیشگیری و درمان و نحوه گزارش دهی به مرکز بهداشت شهرستان تاکید کردند .

هنمچنین به مناسبت روز ملی زئونوزها، آقای شرفی کارشناس بیماریهای زئونوز در رابطه با اهمیت بیماری های مشترک انسان و دام ، مدل سیستماتیک آموزش و ارتقاء سلامتSHEP ) صحبت کردند .