پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

هر ساله با شروع ماه مبارک رمضان نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس ( مساجد و حسینیه ها ) با شدت بیشتری انجام  می شود.

مهندس کرمی منش ، کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت بهداشتی ، در این خصوص گفت: در ماه مبارک رمضان امسال   تعداد  22 نفر از کارشناسان بهداست محیط در قالب اکیپهای سیار، ثابت و آنکال ، مسئولیت حفاظت از سلامت مردم را دنبال می کنند ودر طول این ماه، بیش از یکصد اکیپ بازرسی به نقاط مختلف شهرستان اعزام خواهد شد و بازدید از قنادیها و آش فروشیها در اولویت بازرسیها قرار دارد ،همچنین نمونه برداری هدفمند از محصولات غذایی ، بویژه روغنهای استفاده شده در تهیه زولبیا و بامیه نیز انجام می شود.