به منظور تاكيد بر اهميت شير مادر هفته بزرگداشت جهاني شير مادر ،  از7 -1 آگوست" 16-10مرداد" هر سال تعيين گرديده است .شعار اين هفته در سال 1393 (تغذيه با شير مادر :يك عمر سلامتي )انتخاب شده ،كه بر اهميت تغذيه با شير مادر در كاهش مرگ و مير كودكان و تامين سلامت آنان تاكيد مي نمايد.

خانم مرضیه طالبی ، کارشناس بهداشت خانواده معاونت بهداشتی با تاکید بر ضرورت تغذیه کودک با شیر مادر گفت : تغذيه يک جزء حياتي و کليدي از حق کودک براي برخورداري از بالاترين استاندارد سلامت است . شیر مادر یک نوع تغذیه عاشقانه است که مادر بی هیچ چشمداشتی کودکش را با آن سیر می کند.

شير مادر از لحاظ تغذيه اي براي شيرخوار، كامل است و تمام مواد مغذي مورد نياز او را به مقدار مناسب تا شش ماهگی فراهم مي‌نمايد.

شروع تغذيه باشيرمادر ظرف ساعت اول تولد ، تغذيه انحصاري باشيرمادر در 6ماه اول و تداوم شيردهي به مدت دو سال ، سلامت جسم و روان مادر و كودك ، خانواده و جامعه را ارتقاء مي دهد.