به مناسبت روز جهانی هپاتیت، همایش یک روزه ای با حضور جمعی از پزشکان ، دندانپزشکان ، پرستاران و پرسنل آزمایشگا های حوزه معاونت بهداشتی در محل دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید .

در ابتدای این همایش آقای دکتر پزشکی متخصص بیماری های داخلی و معاون بهداشتی دانشگاه، درباره اهمیت این بیماری، بار اقتصادی و عوارض این بیماری توضیح دادند و  دردسترس داشتن بانک اطلاعاتی مناسب و به روز  از وضعیت اپیدمیولوژی این بیماری را جهت کنترل و پیشگیری از این بیماری بسیار مهم بر شمردند.

در ادامه ، خانم دکتر یزدانی ، فوق تخصص کبد و گوارش درباره انواع بیماری هپاتیت به ویژه هپاتیت نوع C وB  و هنچنین رعایت اصول پیشگیری و ضرورت رعایت  اصول احتیاطی در مراقبت های پزشکی جهت کارکنان بهداشتی  مطالبی را ارائه نمودند.

آقای عبداله رئیسی مسئول واحد مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی نیز درباره  ضرورت نظام گزارش دهی و ثبت اطلاعات در فرم های مربوط نکاتی را مطرح نمودند.