دومین   همایش  هپاتیت ، شنبه مورخه 19/5/93  با حضور کاردان ها و کارشناسان بهداشت خانواده و مامایی، پرسنل آزمایشگاه های حوزه معاونت بهداشتی ،پرسنل آزمایشگاه های خصوصی و تعدادی از کارکنان درمانگاه های تامین اجتماعی،انصار و امام جعفر صادق(ع)  ، در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار گردید.

در ابتدای این همایش آقای دکتر پزشکی متخصص بیماری های داخلی و معاون بهداشتی دانشگاه درباره اهمیت این بیماری و عوارض آن توضیحاتی بیان نمودند.

در این همایش آقای دکتر اکراهی متخصص بیماری های عفونی درباره ریسک ابتلا  به بیماری های هپاتیت B و C ,و  ایدز در پرسنل بهداشتی - درمانی بخصوص کارکنان آزمایشگاه در صورت عدم رعایت اصول ایمنی هشدار دادند.وی احتمال آلودگی به ویروس هپاتیت ب  در صورت فرو رفتن نیدل آلوده به خون تازه در پوست (نیدلینگ) را  30درصد و هپاتیت    C  را 3 درصد و HIV  را 3 در هزار نفر بیان نمودند.

در ادامه ، آقای دکتر کاظمینی فوق تخصص کبد و گوارش در باره انواع بیماری هپاتیت به ویژه هپاتیت های ویروسی نوع C,B  مباحثی را ارائه نمودند .

آقای عبداله رئیسی مسئول واحد مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی و دبیر کمیته ایدز  نیز به معرفی مرکز مشاوره بیماری های رفتاری پرداختند و آموزش پیشگیری از بیماری های ایدز و هپاتیت به نوجوانان را  از سنین مدرسه و دوران راهنمایی ضروری دانستند و به سوالات شرکت کنندگان درباره وضعیت ایدز در شهرستان پاسخ دادند.