این جلسه با حضور معاونت بهداشتی (آقای دکتر پزشکی)، معاونت تحقیقات و فناوری (آقای دکتر بهرامعلی) ومسول واحد بیماریهای غیر واگیر ( خانم راستباف) وکارشناسان این واحد،کاردانها وبهورزان منطقه ششده و قره بلاغ برگزار گردید.

در ابتدای جلسه ، جناب آقای دکتر پزشکی ،  در خصوص اهمیت طرح مذکور و وظایف بهورزان و کاردانها در پیشبرد این طرح ، مطالب مورد نیاز را ارائه نمودند ، در ادامه دکتر بهرامعلی پیرامون نحوه اجرا و اهمیت ارجاع افراد بالای 35 سال به مرکز کوهورت ششده که در یک کیلومتری شهر ششده واقع شده است، توضیحات لازم را به فراگیران ارائه کردند .

خاطرنشان می شود :

کوهورت (Cohort Study ) یا مطالعه هم‌گروهی ، نوعی مطالعه طولی (گونه‌ای از مطالعات مشاهده‌ای) است که در پزشکی، علوم اجتماعی، علوم آماری و اکولوژی کاربرد دارد وبه بررسی فاکتورهای خطر پرداخته و گروهی از افراد سالم (به دور از بیماری) را تحت بررسی قرار می ‌دهد و از روابط و همبستگی‌ها ،جهت تعیین میزان خطر عوامل خطر درکنار هم استفاده می‌کند. مطالعات کوهورت ، بیشتر به مطالعات آینده نگر موسوم هستند ومیتوان میزان بروز بیماری و یا مشکل را در جامعه ی مورد مطالعه، برای مدت زمانی مشخص برآورد نماید.

لازم به ذکر است طرح مذکور طولانی مدت و حدود 10 سال طول خواهد کشید.