روز سه شنبه مورخ 28/5/93 ، جلسه آموزشی " سوء مصرف مواد مخدر " با حضور اعضای بسیج عشایری در سالن اجتماعات مدرسه حضرت فاطمه زهرا ( س ) برگزار گردید . در این جلسه جناب آقای دکتر سید محمد حسین اجاقی ، مسئول واحد بهداشت روان معاونت بهداشتی ، در خصوص اثرات مخرب شخصی ، خانوادگی ، اجتماعی و سیاسی اعتیاد سخنرانی کردند ،ایشان همچنین با نمایش اسلاید، در خصوص علل گرایش به مواد مخدر ( علل فردی ، خانوادگی و اجتماعی ) و انواع مواد مخدر و عوارض آنها آموزش های لازم  را به حاضرین در جلسه ارائه نمودند.

در ادامه جناب آقای دکتر اجاقی، عنوان نمودند: گردش مالی مواد مخدر در جهان، سالانه بیش از 4000 میلیارد دلار می باشد  و با وجود اینکه کشور افغانستان بیش از 90 درصد مواد مخدر جهان را تامین می کند، فقط از یک دوهزارم مبلغ مذکور بهره مند می گردد .