به گزارش وب دا ؛ در اين مراسم دكترعليرضا عسكري رياست دانشگاه علوم پزشكي فسا ضمن تقدیر از زحمات و تلاشهای دکترپزشکی و کلیه مدیران و کارکنان حوزه معاونت بهداشتی ، دستیابی به شاخص های بهداشتی در سطح استانداردهای وزرات بهداشت را مایه فخر و مباهات دانست.
دکترعسکری با اشاره به ابراز رضایت تیم کارشناسی سازمان بهداشت جهانی از چگونگی اجرای طرح پزشک خانواده در فسا ، بر سلامت محور بودن طرح پزشک خانواده تاکید ویژه نمود.
ریاست دانشگاه بیان داشت :با اجرای فاز دوم طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت که خدمات پیشگیرانه سلامت محور را نشانه رفته است ، می توان با تغییرات اساسی در سبک زندگی گامهای موثر و استوار بر داشت.

دکتر بابک پزشکی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد سه ساله در معاونت بهداشتی دستیابی به شاخص های اساسی و موفقیت ها را مرهون تلاش های کلیه کارکنان حوزه های محیطی و ستادی معاونت بهداشتی دانست.

دکترمجتبی فرجام بر اجرای سیاست های کلی دانشگاه تاکید نمود و بیان داشت : تقویت واحدهای مختلف همچون آموزش و پژوهش در بهداشت ، تقویت واحدهای محیطی و همچنین توجه ویژه به ارتقاء شاخص های بهداشت در مناطق محروم و دور افتاده از اولویت های مدنظر می باشد.
گفتنی است در پایان مراسم از زحمات دکتر بابک پزشکی در طول تصدی مسوولیت تقدیر و تشکر گردید و طی حکمی از سوی رياست دانشگاه ، دكتر مجتبی فرجام به عنوان سرپرست معاونت بهداشتی منصوب گردید.
گفتنی است در این مراسم هیات رییسه ، مدیران و کارکنان دانشگاه و معاونت بهداشتی حضور داشتند.

شایان ذکر است آقای دکتر پزشکی از مهرماه سال جاری جهت ادامه تحصیل در رشته خود مشغول خواهند شد.