به مناسبت روز جهانی قلب سالم ، و اهمیت اطلاع رسانی در این خصوص ، با هماهنگی های انجام  شده توسط معاونت بهداشت دانشگاه با دفتر امام  جمعه محترم شهرستان فسا ، حجت الاسلام طهماسبی ، قسمتی از خطبه های نمازجمعه را به موضوع قلب سالم اختصاص دادند ، ایشان در این خصوص گفتند : قلب مهمترین عضو بدن است و اغلب عوامل خطر بیماریهای قلبی و عروقی مانند کم تحرکی یا فشار خون بالا ، قابل کنترل هستند .و نمازگزاران را به ورزش و فعالیت که می تواند از بروز حمله قلبی و سکته های مغذی پیشگیری کند توصیه کردند ، حجت السلام طهماسبی در ادامه در خصوص مضرات مصرف دخانیات و ترک آن و تغذیه سالم ، مطالبی ایراد نمودند . ایشان همچنین از کارکنان معاونت بهداشتی و دانشگاه علوم پزشکی فسا به خاطر تلاش در جهت ارتقاع سلامت جامعه تقدیر و تشکر کردند.
قبل از برگزاری نماز جمعه ، کارکنان معاونت بهداشتی ، با برپایی ایستگاه سلامت در محوطه مصلی ، ضمن ارائه مشاوره در خصوص قلب سالم به سنجش فشار خون نمازگزاران پرداختند .