این جلسه با حضور دکتر کوشا ، معاون فنی معاونت بهداشتی وزیر بهداشت و آقای دکتر میرزایی ، دکتر فرجام معاون بهداشت دانشگاه و مدیران واحدهای تابعه در جوی صمیمانه در شبانگاه سه شنبه در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد .

در ابتدای جلسه ، آقای دکتر کوشا امنیت سلامت ، در جامعه را مدیون تلاشهای کارکنان سیستم بهداشت دانستند و فعالیت در این بخش را توفیق از طرف خداوند متعال برای کارکنان معاونت بهداشتی دانستند که باید قدردان آن باشیم .

ایشان افزودند : همدلی نیروها در سیستم بهداشتی بسیار مهم است و اگر کارکنان و مدیران با یکدیگر همدل باشند ، مشکلات یکی پس از دیگری حل خواهد شد.

ایشان هدف از ایجاد پنل مدیریت اطلاعات سلامت را ارزیابی عملکرد ، در حال حاضر و تعیین اهداف مورد نظر در آینده دانست .

در ادامه جلسه روش تکمیل و اجرای پنل مدیریت اطلاعات سلامت و همچنین تکمیل چک لیستهای پایش مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به سوالات مطرح شده از طرف معاون بهداشت ، مدیر فنی و کارکنان پاسخ داده شد و پیشنهادات آنها برای بهبود، تکمیل و بکارگیری پنل مدیریت اطلاعات سلامت و روش پایش ارائه گردید .