برخورداری از سلامت حق همه ی انسان ها ست به ویژه برای زنان ، که در تامین بهداشت وسلامت  جامعه نقش موثرتر ومهمتری بر عهده دارند ،ازهمین رو شعارامسال سازمان جهانی بهداشت (سلامت زنان،سلامت نسل ها ) انتخاب شده است .

- هدف ازبرگزاری روز ملی سلامت زنان ، حساس سازی جامعه زنان وسایر بخشهای مرتبط با سلامت می باشد . محوریت برنامه برروی بحث های مراقبتی و پیشگیرانه است ، تا برای بیماری ها با تشخیص زود هنگام ،درمان مناسب ارایه شود . درسال جاری زنان با مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی سراسر کشور خدمات مراقبتی پیشگیرانه را دریافت می کنند وبا آموزش ، ضمن دریافت خدمات مناسب از کیفیت وطول عمر بیشتری برخوردارمی شوند .

- سلامت هر یک از اعضای خانواده به ویژه زن ، مستقیما بر تصویر کلی سلامت خانواده تاثیر می گذارد .

- تامین بهداشت جسم و روان برای زنان که در دوره ها و مراحل مختلف زندگی علاوه بر مسوولیت خویش، مراحلی چون بارداری ، زایمان و از همه مهمتر پرورش و تربیت فرزندان را پشت سر می گذارد از اهمیتی والا برخوردار است.

- بدون شک مادر سالم و با نشاط ، بهتر از انجام این مسوولیت بر می آید و خود نیز الگوی عملی و طبیعی سالمتری برای فرزندان خویش خواهد بود .زنان با ورزش کردن می توانند خصوصیات رفتاری ، اخلاقی و شخصیتی مطلوب برای یک زندگی سالم و شاداب را کسب کنند.

روزشمار هفته سبا

تاریخ