دکتر فرجام ، معاون بهداشت دانشگاه از مراکز بهداشتی درمانی ششده ، امیرحاجیلو ، قاسم آباد ، دوگان و خانه های بهداشت دیندارلو و بیگ اینالو بازدید کردند . در این بازدید ها ، دکتر فرجام از نزدیک ، نحوه خدمت رسانی به مردم را مورد بررسی قرار دادند و در جوی صمیمانه مسایل و مشکلات مطرح شده از طرف کارکنان این مراکز را شنیدند . معاون بهداشت دانشگاه در خصوص اجرای برنامه ملی کوهورت  در بخش ششده و قره بلاغ گفتند : این برنامه مطالعاتی فقط در چند نقطه محدود کشور در حال اجرا می باشد و با اجرای آن بسیاری از جنبه های غیر عفونی ، که سلامت  افراد جامعه را به خطر می اندازد مورد مطالعه قرار می گیرد و راهکارهای پیشگیرانه در مقابل این خطرها نیز در اختیار مردم مورد مطالعه قرار داده می شود، و مردم ششده و قره بلاغ اولین کسانی  هستند که از این برنامه سود می برند . ایشان ، همچنین کارهای انجام شده در خانه های بهداشت ، در خصوص برنامه کوهورت ششده را بررسی و بر پیگیری این برنامه ها توسط بهورزان تاکید کردند .