به مناسبت بزرگداشت هفته بهداشت روان "30 -24 مهر ماه " ، همایش " سلامت روان ، فرهنگ ، هنر و معنویت " توسط واحد بهداشت روان معاونت بهداشت، در سالن بعثت دانشگاه برگزار شد .  این همایش با هدف بررسی تاثیر و اهمیت هنر ، معنویت و فرهنگ بر سلامت روان تشکیل گردید . در این همایش تعداد 100 نفر از پرسنل معاونت بهداشتی ، معاونت آموزشی ، معاونت دانشجویی فرهنگی ، معاونت غذا و دارو و معاونت درمان دانشگاه و تعداد 60 نفر از مشاورین و معلمین اداره آموزش و پرورش شهرستان فسا شرکت نمودند .
در این همایش، آقای دکتر عسکری ، ریاست دانشگاه علوم پزشکی ، آقای دکتر فرجام ، معاون بهداشت دانشگاه و آقای مسلم امین نژاد ، رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ، در خصوص تعریف سلامت روان ،لزوم توجه به مبحث سلامت روان به عنوان یکی از اولویت های اساسی شهرستان و سرمایه گذاری و بسیج همگانی در جهت ارتقاء سلامت روان بیاناتی ارایه نمودند .
در حوزه هنر ، اساتید بزرگوار ،آقای دکتر محمد حسین بهرامیان ، شاعر و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی و آقای سید هدایت اله دهقانی شاعر بزرگوار شهرستان، ضمن بیان اشعاری از سروده هایشان در خصوص تاثیر شعر بر سلامت روان، بیاناتی را ارائه نمودند .
در حوزه معنویت حجت الاسلام رجائی ، مسئول دفترنهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ،در خصوص ارتباط سلامت روان و معنویت سخنرانی کردند .
در ادامه آقای دکتر سید محمد حسین اجاقی، کارشناس مسئول واحد بهداشت روان در خصوص روانشناسی رنگها مطالب خود را بیان کردند .
همچنین در این همایش علاوه بر ارایه کلیپهای جذاب و تاثیر گذار ، با هدف تاثیر موسیقی بر سلامت روان به مدت 20 دقیقه برنامه زنده موسیقی اجرا گردید .