مهندس روح ا.. اکبرپور رئیس مرکز بهداشتی درمانی زاهد شهر در این خصوص گفت : در ساعت 19 روز یکشنبه 27 مهر ماه ، بيماري با ايست قلبي-ريوي به مركز بهداشتي درماني شبانه روزي زاهدشهر منتقل شد ، به دليل شرايط نامناسب بيمار كه فاقد تنفس و نبض راديال بود، به اتاق احياء انتقال و به كمك كادر درماني مجرب اين مركز ضمن احياء قلبي - ريوي و گرفتن لاين از ناحيه گردن و تزريق داروهاي تجويز شده و پس از حدود 20 دقيقه تلاش؛ بيمار با موفقيت احياء شد و به خواست خداوند از مرگ حتمی نجات یافت و توسط  اورژانس جهت ادامه درمان به بيمارستان وليعصر(عج) انتقال يافت .
ضمنا در ساعت 22 همان شب ، نوزاد 40 روزه ای که به دليل آسپيراسيون شير با حالت خفگي كامل به اين مركز منتقل شده بود، با سرعت عمل پرسنل شيفت، ضمن احياء كامل ، از مرگ نجات يافت و به بيمارستان وليعصر(عج) اعزام گرديد .معاونت بهداشت دانشگاه نیز  از پرسنل دخیل در این عمل ارزشمند، تقدیر و تشکر به عمل آوردند .
لازم به ذكر است پرسنل كشيك شامل : سركار خانم مهرفر- پرستار و سركار خانم دكتر دانشدار-پزشك و سركار خانم صفدار - ماما بوده اند .