آقای دکتر محمودی مسئول واحد بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت در این خصوص گفت : در معاینه  کودکان زیر 12 سال مشاهده شده است که اکثر این کودکان دارای دندانهای پوسیده می باشند و تحقیقات کلینیکی ثابت کرده است ، فلوراید می تواند حدود 45 تا 50 درصد از بروز پوسیدگی دندانها پیشگیری کند در همین راستا واحد بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا ، شروع به فلوراید تراپی دندانهای کودکان زیر 12 سال ، شامل دانش آموزان مقطع ابتدایی و مهدکودکها با استفاده از وارنیش فلوراید نموده است . در این طرح دندانهای حدود 17000 کودک زیر 12 سال شهری و روستایی فلوراید تراپی می شود. لازم به ذکر است ، قبل از فلوراید تراپی ، دندانهای کودکان معاینه و تعداد دندانهای پوسیده ، پرشده و کشیده شده در فرم معاینه ثبت می شود ، تا میزان شیوع پوسیدگی دندان کودکان مورد هدف مشخص گردد.

دکتر محمودی افزود :  طبق تحقیقات انجام شده استفاده از وارنیش فلوراید هر 6 ماه یکبار می تواند نتایج موثرتری داشته باشد، که مرحله  اول فلوراید تراپی در شهر فسا ، روستاها و بخشهای تابعه در حال اجرا می باشد و انتظار می رود مرحله دوم در اوایل سال 1394 قبل از تعطیلی مدارس به پایان برسد.