سرکار خانم تشکر مسئول واحد تغذیه در خصوص برگزاری این کارگاه گفت : با توجه به اینکه دوران مدرسه ازمهمترین وحساسترین دوران زندگی است و نقش مهمی درسلامت آینده فرد وجامعه دارد . درهمین راستا کارگاه آموزشی تغذیه درسنین مدرسه ، برای کارشناسان بهداشت خانواده ومراقبین بهداشت اداره ی آموزش وپرورش فسا ، شیبکوه و ششده و قره بلاغ درسالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزارگردید. در ابتدای این کارگاه آموزشی ، آقای دکتر مجتبی فرجام ، معاون بهداشت دانشگاه در خصوص اهمیت تغذیه در مدارس ، مطالبی را عنوان کردند در ادامه آقای دکتر همایونفر ،متخصص تغذیه و مدرس این کارگاه ، در رابطه با سوء تغذیه و تاثیر آن بر یادگیری دانش آموزان ، اصول تغذیه صحیح و گروه های غذایی و کمبود ریز مغذی ها مطالب مورد نیاز را به فراگیران ارائه نمودند .