به گزارش وب دا ؛ بمناسبت هفته آموزش و اطلاع رسانی ایدز همایشی با حضور ریاست دانشگاه ، معاون بهداشت ،مدیر گروه مبارزه با بیماریها و مسوولین و  پرسنل ستادی و مراکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی در سالن بعثت دانشگاه برگزار گردید.

در این همایش دکترعلیرضا عسکری رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن تبیین سیاستهای جهانی و ملی بیماری ایدز ، جلب مشارکت کلیه نهادها را در پیشگیری و کنترل بیماری ایدز ضروری دانستند.

ایشان معضلاتی نظیر ایدز را نتیجه شتاب توسعه جوامع بدون تکیه بر داشته های معنوی و اخلاقی دانستند و راه برون رفت از این مسایل را بازگشت به میراث ارزشمند ایرانی اسلامی و تقویت بنیان خانواده خواندند.

دکتر عسکری از فعالیتهای معاون بهداشت و گروه مبارزه با بیماریهای واگیر در خصوص تشکیل ستاد پیشگیری و کنترل بیماری ایدز شهرستان و سایر اقدامات در خصوص آموزش کنترل بیماری  در سطح شهرستان تقدیر نمودند.

همچنین دکترمجتبی فرجام معاون بهداشت دانشگاه بر لزوم آموزش و اطلاع رسانی و استمرار اینگونه جلسات برای گروههای مختلف و آگاه سازی و حساس سازی مسوولین سیاسی و فرهنگی و اجتماعی جامعه و تاثیر آن در پیشگیری و کنترل بیماری ایدز تاکید نمود.

در ادامه مهندس عبداله رییسی مسوول واحد مبارزه با بیماریها آمار موارد اچ آی وی ثبت شده در کشور را بیش از 28 هزار نفر اعلام نموده و در مورد موج سوم بیماری و تغییر راه انتقال از اعتیاد تزریقی به تماس جنسی و چالشهای موجود و انتظارات در شرایط موجود به تفصیل مطالبی بیان نمودند.