پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

جلسه آموزشی طب کار و بیماریهای شغلی تحت عنوان بیماریها و عوامل زیان آور کشاورزی ، توسط واحد بهداشت حرفه ای در سالن حکمت دانشگاه برگزار شد . در این جلسه آموزشی ، که با حضور کارشناسان معاونت بهداشت ، معاونت درمان و کارکنان دانشگاه برگزار شد ، آقای مهندس محمود بهزادی مسئول واحد بهداشت حرفه ای در خصوص محصولات سالم کشاورزی و کشاورز سالم ،گفتند :کشاورزان تنها شاغلینی هستند که به نوعی در معرض کلیه عوامل زیان بار محیطی از جمله عوامل زیان آور فیزکی( مثل دما ، رطوبت ، پرتو ) و عوامل زیان آور شیمیایی ، ارگونومی و مکانیکی و بیولوژیکی قرار دارند و به دلیل محرومیت و مشکلات مالی توان مقابله با این عوامل زیان آور را ندارند . در ادامه آقای مهندس قاسمی کارشناس جهاد کشاورزی در خصوص اهمیت مصرف بهینه سموم در کشاورزی و همچنین رعایت دوره کارنس توسط کشاورزان مطالب خود را ارائه نمودند سپس، آقای مهندس مهدی بهزادی کارشناس بهداشت حرفه ای در مورد عوامل مخدوش کننده سلامت و همچنین تحقیقات به عمل آمده در مورد سموم باقی ماند در سبزیجات و میوه جات گفتند : نیترات در سبزیجات غده ای مثل پیاز و سیب زمینی می تواند از لحاظ بهداشتی همانند سموم خطرناک عمل کند و از نشانه های نیترات اضافی در غده های زیرزمینی ، بزرگ شدن و تیره شدن غیرطبیعی آنها می باشد ، نیترات همچنین باعث کاهش ویتامین C سبزیجات می شود . ایشان در مورد استفاده از گاز اتیلن برای پیش رس کردن میوه جات و سبزیجات گفتند : استفاده از گاز اتیلن برای رنگدهی میوه جات خطری را برای سلامت انسان ایجاد نمی کند .