به گزارش وب دا ؛ مهندس منوچهر جوکاران کارشناس مسوول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایای معاونت بهداشت دانشگاه گفت : اعضای شورای اسلامی و دهیاران منطقه میانجنگل فسا در جلسه آموزشی، سیل و راههای پیشگیری از اثرات مخرب آن که توسط واحد مدیریت و کاهش خطر بلایای معاونت بهداشتی با همکاری آتش نشانی  بر گزار گردید ، شرکت کردند.

مهندس جوکاران افزود : شرکت کنندگان در این جلسه  با اقدامات  لازم  در پیشگیری  قبل از بارندگی شدید و ایجاد سیل و آب گرفتگی  در مناطق روستایی آشنا شدند.

مسوول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایای معاونت بهداشت دانشگاه ادامه داد : محافظت از مخازن و چاههای آب آشامیدنی جهت جلوگیری از ورودسیلاب به آن ، تمیز کردن پشت بام و ناودانهای ساختمان ، ایجاد مسیر خروج آب از ساختمان در زمان بارندگی شدید ، عدم  اسکان در مسیر رودخانه ها ، قرار نگرفتن در  بلندی وزیر در ختان در زمان صاعقه از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.