کارگاه آموزشی بهداشت گوشت و تغذیه توسط واحد بهداشت محیط برگزار شد . در این جلسه آموزشی جناب آقای دکتر همایونفر عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی فسا به عنوان مدرس کارگاه حضور یافتند و مطالب خود را به فراگیران ارائه نمودند. ایشان در خصوص بهداشت گوشت ابراز داشتند : استفاده از گوشت قرمز بهترین راه دریافت آهن برای بدن می باشد و آهن دریافتی از این طریق کمتر تحت تاثیر عواملی مانند چای و لبنیات قرار می گیرند و با توجه به کمبود آهن در کشور بخصوص در بانوان مصرف گوشت قرمز به میزان مناسب ، همراه با تحرک جسمی و ورزش باید در برنامه غذایی خانوار قرار گیرد.

ایشان روغن زیتون و کانولا ( کلزا ) را از بهترین روغن ها برای مصارف خوراکی و پخت و پز دانستند و در خصوص استفاده از روغن کنجد گفتند : روغن کنجد به علت حساس بودن به اکسیداسیون برای مصارف سرخ کردنی مناسب نمی باشد.

دکتر همایونفر در خصوص بیماریهای قلبی و عروقی گفتند : پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی باید از دوران کودکی آغاز شود و عادات غذایی مناسب مثل مصرف گوشتها و روغن های مناسب و استفاده کم از نمک باید از دوران کودکی صورت گیرد.ایشان یکی از چالش های پیش رو را غذاهای تولیدی از دامها و گیاهان تغییر ژنتیک داده شده دانستند و استفاده از مواد غذایی اورگانیک را توصیه کردند .