جلسه شورای سلامت شهرستان فسا با حضور فرماندار محترم شهرستان فسا ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و مسئولین ادارات شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید . در این جلسه آقای دکتر مجتبی فرجام به شرح مسائل بهداشتی شهرستان پرداختند و اقدامات انجام شده توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا و برنامه های آتی آن را توضیح دادند .
سپس آقای سمیع پور فرماندار شهرستان فسا و حاضرین در جلسه سؤالات خود را در خصوص مسائل بهداشتی شهرستان مطرح کردند که توسط آقای دکتر فرجام و مسئولین واحدها به این سؤالات پاسخ داده شد . سپس آقای مهندس مجتبی کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط ، اقدامات انجام شده توسط این واحد را تشریح کردند و در ادامه سرکار خانم تشکر ، مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشت ، در خصوص اقدامات انجام شده توسط این واحد در جهت بهبود تغذیه شهروندان فسایی و گروه های آسیب پذیر مطالب خود را ارائه نمودند .