سرکار خانم رازقی مسئول جلب مشارکتهای مردمی معاونت بهداشت درخصوص این خبر گفتند :مراسم گرامیداشت داوطلبین سلامت با حضور 496 نفر از داوطلبین سلامت شهری و روستایی برگزار شد. در این مراسم دکتر مجتبی فرجام معاون بهداشت دانشگاه در خصوص اهمیت داوطلبین سلامت ابراز داشتند : بدون کمک داوطلبین سلامت در اجرای برنامه های سلامت محور  این طرحها ابتر خواهند ماند و برنامه پزشک خانواده زمانی می تواند به اهداف خود برسد که از داوطلبین سلامت کمک بگیرد.
در ادامه این برنامه دکتر هاشمی متخصص طب سنتی در خصوص اهمیت بهداشت در طب سنتی صحبت کردند و هسته اصلی طب سنتی را شش اصل بهداشتی دانستند که برای حفظ سلامت باید این اصول بهداشتی را رعایت کرد.
در این مراسم دو نفر از داوطلبین سلامت سروده های خود را در خصوص فعالیتهای بهداشتی داوطلبانه قرائت کردند و در پایان از داوطلبین سلامت نمونه کشوری ، با اهداء لوح سپاس ، توسط معاونت بهداشت تقدیر به عمل آمد.