مهندس رسول بیگ زاده کارشناس بهداشت محیط در خصوص برگزاری مانور بازرسی بهداشت محیط در روز شنبه مورخه دوم اسفندماه گفت : پيرو دستوالعمل برنامه بسيج سلامت نوروزي 1394مركز سلامت محيط وكار وزارت بهداشت، درخصوص اجرايي كردن طرح تشديد بازرسی بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی که از تاريخ یکم اسفند 93 لغايت پانزدهم فروردین 94 اجرا می شود. واحد بهداشت محيط معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکی فسا با برنامه ریزی های انجام شده از ماههای قبل ، آمادگی خود را برای خدمت رسانی به شهروندان محترم با برگزاری مانور بازرسی بهداشت محیط اعلام کرد. مهندس بیگ زاده در خصوص رسیدگی به شکایات مردمی در ایام نوروز گفت: سامانه 1490 بصورت شبانه -روزي و تلفن 07153356400 از ساعت 8 صبح الي 8شب پاسخگو وپيگير شكايات مردمي در خصوص مشکلات بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی مي باشد .