• 1403/02/16 - 01:39

پیام تبریک معاون بهداشت دانشگاه بمناسبت فرا رسیدن روز جهانی ماما

شانزدهم اردیبهشت ماه روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت ملی ، قدرانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه همکاران بزرگوار است.

بدون تردید توجه به سخت‌ کوشی توام با مسئولیت ‌شناسی این عزیزان ، الگویی برای همه کسانی است که به خدمت صادقانه می ‌اندیشند و آن را لازمه تحصیل رضایت خدا می‌دانند.
جامعه مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور، به واسطه مهارت ، دانش ، ایثار ، اخلاص و معنویات خویش که همواره نوید بخش حیات ، نشاط و سلامت برای خانواده های ایرانی بوده و به ویژه با توفیقات چشمگیر و خدمات ارزنده در تأمین سلامت مادر و کودک مایه مباهات نظام سلامت به شمار می آیند.

اینجانب این روز را خدمت همکاران گرانقدر مامایی شاغل در حوزه معاونت بهداشت که همواره با ایثارگری های خود در امر خدمت رسانی به مادران و کودکان کشورمان کوشیده اند، تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال موفقیت ، سلامتی و شادکامی مسئلت می نمایم.

دکتر الهام حق جو -معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا