• 1403/02/08 - 23:51

قدردانی معاون بهداشت دانشگاه از تلاش های خستگی ناپذیر کارکنان نظام سلامت در هفته سلامت

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا: در هفته ی سلامت صحنه های به یاد ماندنی از تلاش های خستگی ناپذیر کارکنان نظام سلامت را شاهد بودیم.

بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را‍‍
 با دست های‌ روشن تو می‌توان گشود

عرض سلام و ادب و خدا قوت خدمت همکاران عزیز و بزرگوار

همانطور که مستحضرید سلامتی ، حق همه مردم و آحاد جامعه و مراقبت های اولیه بهداشتی یک زیر بنای ضروری برای نیل به پوشش همگانی سلامت(UHC) است و نیروهای انسانی آموزش دیده ، توانمند و متعهد ، کلید دستیابی به همه اهداف عالی سازمان است.
 در هفته ی سلامت صحنه های به یاد ماندنی از تلاش های خستگی ناپذیر کارکنان نظام سلامت را شاهد بودیم. نیروهایی که فارغ از نام و رده از بهورزان در سطح خانه های بهداشت تا کاردان و کارشناسان مامایی ، پرستاری ، بهداشت عمومی ، مبارزه با بیماری ها ، آموزش و ارتقاء سلامت ، بهداشت خانواده ، بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای ، سلامت روان ، آزمایشگاه ، تغذیه ، مدیریت شبکه ، آموزش بهورزی ، مدیریت اطلاعات سلامت ، همکاران اداری ، دندانپزشکان و پزشکان در سطوح محیطی و ستادی ، به ایجاد ، حفظ و ارتقاء سلامت عموم مردم همت گماردند.

احسنت و خدا قوت به یاران خستگی ناپدیر و ارزشمند

سعادت همه ما در کسب رضای الهی است. این سعادت همراه با سلامتی برای همه همکاران معزز از درگاه پروردگار بزرگ خواستارم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا

• گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار,اخبار تصویری