• 1402/10/03 - 12:08

نشست معاون بهداشت دانشگاه و فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان فسا با محوریت پویش ملی سلامت

این نشست با حضور دکتر الهام حق جو ، جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت بهداشت ، سرهنگ راحت طلب و تعدادی از مسئولین ناحیه مقاومت بسیج سپاه تشکیل شد.

معاون بهداشت دانشگاه ضمن اظهار اینکه بسیج همواره در برهه های مختلف همانند دوران همه گیری کرونا حامی و همراه حوزه سلامت بوده گفت: با تفکر بسیجی حصول موفقیت ها و حل مشکلات را شاهد هستیم.

این مسئول بهداشتی عنوان کرد : اجرای پویش ملی سلامت و پایش دیابت و فشارخون افراد بالای 18 سال بر افزایش آگاهی عمومی و پیشگیری از پیامدهای جبران ناپذیر این دو بیماری موثر واقع می شود و پیشبرد اهداف برنامه پویش ملی سلامت با استفاده از ظرفیت نیروهای بسیجی به شکل مطلوب تر انجام می گیرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان ضمن خدا قوت و تشکر از کادر بهداشت و درمان بیان نمود : نیروهای بسیجی در اطلاع رسانی، افزایش جلب مشارکت عمومی و برپایی ایستگاه های غربالگری سیار در سطح شهر مساعدت لازم را با دانشگاه علوم پزشکی فسا انجام می دهد.

• گروه خبری : گروه های محتوا,اخبار,اخبار تصویری