لیست اخبار صفحه :15
 آموزش و مشاوره تغذیه بیماران مبتلا به دیابت و فشارخون بالا همگام با پویش ملی سلامت در حسینیه ولی عصر (عج) کوشکقاضی

مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت گفت: کارشناسان تغذیه همگام با پویش ملی سلامت در پیشگیری و کنترل بیماریهای غیر واگیر نقش ارزنده و اساسی ایفا می کنند.

کمیته شهرستانی برنامه استراتژیک  ایدز (SIP) در فرمانداری فسا برگزار شد

کمیته شهرستانی برنامه استراتژیک ایدز (SIP) در فرمانداری فسا برگزار شد

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: با توجه به فرا رسیدن روز جهانی ایدز (اول دسامبر مصادف با 10 آذر) و اهمیت بیماری ایدز، جلب مشارکت همگانی، اطلاع رسانی و دسترسی به خدمات تشخیص، مراقبت و درمان، از راهکارهای موثر در دستیابی به اهداف برنامه پیشگیری و کنترل اچ ای وی/ ایدز می باشد.

لینک مطالب آموزشی مرتبط با پویش ملی سلامت

با توجه به اجرای پویش ملی سلامت و افزایش آگاهی جامعه نسبت به عوامل خطر، پیامدها و اهمیت تشخیص زودرس و کنترل دیابت و فشار خون بالا ، مطالب آموزشی در این خصوص بصورت QR در دسترس عموم مردم می باشد.

تعطیلی یک آرایشگاه زنانه در فسا

مهندس سعیده غزنوی کارشناس واحد سلامت محیط معاونت بهداشت گفت: طی بازدیدهای انجام شده توسط کارشناسان سلامت محیط معاونت بهداشت از آرایشگاه های زنانه ، یک آرایشگاه تعطیل شد.

همکاری مربیان و سفیران سلامت دانش آموزی با معاونت بهداشت در اجرای برنامه های بهداشتی مدارس

سرپرست واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت گفت: سفیران سلامت دانش آموز در انتقال مفاهیم بهداشتی به خانواده و جامعه نقش عمده ای دارند.بدین منظور جلسه آموزشی با هدف بالابردن سطح سواد سلامت ، ویژه مربیان سفیران سلامت دانش آموزی برگزار شد.

مشارکت ادارات شهرستان فسا در اجرای هر چه بهتر برنامه پویش ملی سلامت

در راستای اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی و بسیج ملی غربالگری بیماریهای دیابت و فشارخون بالا ، جلسه آموزشی با هماهنگی واحد آموزش و ارتقاء سلامت و به منظور آگاهی بخشی و توانمند سازی رابطین سلامت ادارات شهرستان در معاونت بهداشت برگزار شد.