تعطیلات نوروز و تزریق 705 دوز واکسن به کودکان زیر 6 سال در شهرستان فسا

کارشناس برنامه ایمن سازی معاونت بهداشت با اشاره به پوشش مطلوب واکسیناسیون کودکان شهرستان فسا در سال 1402، از تزریق 705 دوز واکسن در ایام تعطیلات نوروز در واحدهای بهداشتی زیر مجموعه معاونت بهداشت به گروه هدف تحت پوشش و میهمانان نوروزی خبر داد.

مراجعه بیش از 10 هزار نفر به مراکز خدمات جامع سلامت معاونت بهداشت در تعطیلات نوروز

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به فعال بودن مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان در تعطیلات نوروز ، از مراجعه بیش از 10 هزار نفر به این مراکز ، از بیست و نهم اسفند سال گذشته تا دهم فروردین سال جدید خبر داد.

استاندارد سازی زنجیره سرمای واکسن حوزه معاونت بهداشت با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان انجام گرفت.

دکتر الهام حق جو معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه برنامه ایمن سازی به منظور کاهش بار بیماری های قابل پیشگیری با واکسن و حفظ سلامت کودکان از اهمیت ویژه ای برخوردار است عنوان کرد : در راستای استاندارد سازی ، حفظ و نگهداری مطلوب واکسن ها در دمای مناسب ، اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان به این برنامه اختصاص یافت.

بازدید نوروزی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا از مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های بهداشتی شهری

دکتر حقجو معاون بهداشت دانشگاه و مهندس جانی زاده مدیر گسترش شبکه معاونت بهداشت با حضور در تعدادی از مراکز بهداشتی - درمانی و پایگاه های بهداشتی شهری ، ضمن تبریک نوروز و سال جدید ، از زحمات شبانه روزی کارکنان این مراکز قدردانی کردند.

نظارت بهداشت محیط و اداره صمت بر طباخی های شهر فسا

مهندس محمد کریم قانع مدیر گروه سلامت محیط و کار : در راستای حفظ سلامت شهروندان فسایی و نظارت بر ملزومات غذایی در ماه رمضان ، کارشناسان بهداشت محیط به همراه کارشناسان اداره ی صنعت و معدن و اصناف از طباخی های شهر فسا بازدید کردند.

تداوم اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی در ادارات شهرستان فسا با محوریت سرطان های شایع قابل پیشگیری

سرپرست واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت گفت : یکی از اهداف اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی در ادارات ، پوشش صد در صدی آموزش های مرتبط با غربالگری سرطان های شایع قابل پیشگیری می باشد.

تولد بهار ، نخستین نوزاد نجات‌یافته از سقط عمدی جنین در مرکز مردمی نفس

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: همزمان با شروع فصل بهار نخستین نوزاد نجات یافته از سقط عمدی در مرکز نفس شهرستان فسا به دنیا آمد و تولد بهار خانم ، زمانی که زمین جان گرفت ، با بهار دلها و شکوفه ها همراه شد.