توصیه های تغذیه ای کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت به مناسبت هفته ملی دیابت در مدارس و ادارات فسا
تاکید کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت بر رعایت اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی و مصرف روزانه میوه و سبزیجات تازه

سمیه ابوالقاسمی مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشت گفت : به مناسبت هفته ملی دیابت باشعار "شناخت خطرات ، اقدام موثر "، دانش آموزان ، اولیا و مربیان تعدادی از مدارس فسا و کارکنان سازمان انتقال خون ، با نقش انکارناپذیر تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری دیابت آشنا شدند.
وی افزود: در این برنامه های آموزشی بر رعایت اصل تنوع و تعادل در برنامه غذایی تاکید و مصرف روزانه میوه و سبزیجات تازه توصیه گردید.