فرهنگ مصرف نان کامل ، سرمایه گذاری سلامت است
انتخاب درست و آگاهانه نان مصرفی خانوار ، فرصت بهبود سلامت جامعه را فراهم می سازد.
مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت فسا گفت: بهترین نان تهیه شده از آرد گندم ، نان کامل سرشار از فیبر ، انواع ویتامین ها و کلسیم است که بخش عمده ای از مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین می کند.
سمیه ابوالقاسمی افزود: با هدف اصلاح فرهنگ و ترویج ارزش غذایی نان کامل در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر ، جلسات آموزشی ویژه پرسنل ستاد معاونت بهداشت ، بهورزان و مراقبین سلامت شهری و روستایی برگزار شد.
وی اظهار داشت: در این جلسات آموزشی مریم مرادی مشاور تغذیه و رژیم درمانی ، مزایای مصرف نان کامل و اثرات مفید آن بر کاهش وزن ، چربی خون ، پرفشاری خون ، کبد چرب ، بیماری های قلب و عروق ، سرطان ، تنظیم قندخون و نحوه صحیح نگهداری نان را برشمرد.
ابوالقاسمی خاطرنشان کرد: از دیگر برنامه ها با موضوع نان کامل ، بازدید از نانوایی ها و تهیه محتوای آموزشی با همکاری کارشناسان تغذیه ، روابط عمومی معاونت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی و انتشار در فضای مجازی برای ارتقای سطح آگاهی جامعه بود.