نظارت مستمر بازرسین سلامت محیط معاونت بهداشت فسا بر محل های تهیه و توزیع غذاهای نذری در ایام محرم
مسئول گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) و یاران باوفایش ، گفت: با فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم عزاداری و اطعام عزاداران حسینی در حسینیه ها و تکایا ، رعایت اصول بهداشتی در پخت غذاهای نذری دارای اهمیت بسیار زیادی است.
مهندس محمد کریم قانع افزود: بازرسین بهداشت محیط در اکیپ های چند نفره شبانه روزی از آشپزخانه های پخت غذاهای نذری بازدید و ضمن نظارت ، رعایت اصول بهداشتی را به خادمین امام حسین (ع) یادآور می شوند.
وی اظهار داشت: عدم رعایت موازین بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات می تواند احتمال بروز بیماری های مرتبط با غذا به ویژه بیماری های عفونی روده ای را افزایش دهد و از همشهریان گرامی انتظار می رود با رعایت نکات بهداشتی ، سلامت خود و جامعه را تضمین کنند.